SUMMA KARDEMUMMA

Så var det då dags att summera semester 2009! Känns lite konstigt att skriva att allt varit bra. Låter som om jag överdriver, som om jag vill att allt ska se bra ut. Men det är faktiskt så. Vi ÄR nöjda med sommaren och vädret har inte varit så dåligt som alla säger. Kanske det är för att vi varit mycket vid havet. Där är det ju nästan alltid fint och bada kan man faktiskt göra även om det inte är strålande sol.

Nu har vi börjat jobba igen och det känns bra. Det är roligt att komma igång igen. Dagen blir dag och natten blir natt. För mig är det nog det som är den största förändringen. Jag har så svårt att lägga mig på kvällarna och då är man ju inte heller särskilt pigg när det är morgon. Nu börjar mitt nya liv (igen) och jag har bestämt med mig själv att aldrig ligga i sängen senare än halv tolv.

Att jobba är roligt, nästan alltid. Att få jobba med människor är det bästa som finns och jag skulle aldrig kunna tänka mig att göra något annat. Att få gå hem varje dag och veta att man gjort något bra för någon annan människa är ett privilegium! Det enda son kunde varit bättre är lönen, men det blir en helt annan diskussion.

Vår sista semestervecka var adam hos oss. Kan 10-åringar ha för mycket energi, ska det behöva hända saker hela tiden? Vi var på utflykter, vi badade, vi plockade svamp, tittade på film, men höjdpunkten var väl när Nils och Adam låg i tält i trädgården. Kl tolv skickade Nils sms in till mig och beställde 2 pan pizzor med cola light. Först tänkte jag svara att hotellet hade stängt, men självklart serverade jag dem det. De hade det så mysigt!



Mys i tältet...



...och på morgonen, i sängen



Bad i Höganäs



Coola grabbar!

Erica och Ricki Zalas är några riktigt goda vänner till oss. Satt här och försökte tänka ut hur länge vi känt varandra. Kom fran till att det måste vara ca 23 år! Då har man varit med om mycket tillsammans, både ledsamt och glädjefyllt. Gamla vänner är bra, det är inte alltid man träffas så ofta, ändå när det väl blir, känns det som om det var igår. Bara genom att höra varandras röster i telefon kan man höra hur det egentligen står till och det är ofta som ord är överflödiga. Vi vet ändå vad den andra menar. Jag tror att vi från båda håll är rädda om vår vänskap!

Varje år vecka 30 hyr fam Zalas en stuga vid Furuboda på ostkusten. Vi försöker hälsa på där varje år. Stugan ligger precis vid havet och långt ifrån alla insmorda brats i Åhus. Det passar oss bra. Stämningen där är alltid avslappnad och lugn.....förutom när jag kommer då förstås.

I år vandrade jag från Haväng upp till dem i Frisseboda. Mycket vackert!



Bild tagen uppifrån vallen vid Ravlunda



Kolla in den orörda vita sanden



Jag har behållt bilden på insidan av näthinnan......så jag kan ta fram den när jag vill



Den lilla kullen ner till havet från stugan



Ricki och Micke pratar skit



Andrea (innebandyproffset) kommer med fisken



Vacker skylt från fasaden



Leklystna "vinnarskallar" på stranden, Nils och Ricki



Medan de andra lekte intog vi solstolar och filtar



Borde egentligen skriva mer och fixa fler bilder, men hittade denna kattbild som jag inte kunde motstå,
kan inte avsluta inlägget på ett bättre sätt...

Tårar är nummer ett för att ge läkning,
men som tvåa kommer skratt och humor.
Båda dessa känslor behöver sitt utrymme i våra liv.
När grät Du senast och hur ofta skrattar Du?

RSS 2.0