VARA STILLA OCH VIBRERA AV LIV

 

Vi måste lära oss att vara stilla
mitt i aktiviteten
och att vibrera av liv
också i vilan


Dessa rader tycker jag passar perfekt efter en stressig dag som denna, i morgon ska jag ta det lugnare...


HÖST I RÖKE

Först och främst måste jag bemöta kritiken om att jag uppdaterar min blogg för sällan. ALLA, och då menar jag ALLA, retar mig för att jag inte har några läsare. De säger att det bara är de som jag tvingar som läser den. Typ, Nils, Frida och Micke. Men samtidigt får jag många kommentarer om den så jag VET att det är många som läser. Det tycker jag naturligtvis är roligt. Men , kära läsare, ibland tar det ett tag innan jag hinner sätta mig och leka vid datorn. Det är så livet ser ut. Jag måste ju jobba lite också samtidigt som jag driver hotell Stambanan. Så, håll ut, den som väntar på nå´t gott.......

Nu har vi jobbat några veckor och allt rullar på som vanligt. Det händer en del nya saker på jobbfronten och det tycker jag är roligt. Samtidigt som besparingskraven på oss ökar ska vi utveckla verksamheten så mycket som möjligt. Alla förändringar är oftast positiva. Jag älskar mitt jobb!

Jag och Nils körde till Röke, och vidare till jonstorp, en kväll i slutet på augusti. Carina har drabbats av en infektion i hela kroppen så egentligen var det ett sjukbesök. Vi stannade till i Röke hos fassan och plockade lite äpple. Jag har köpt ny mobil med en jättebra kamera så vi tog en massa bilder. Fassan var mer än nöjd när vi förevigade hans fina verkstad inklusive bil och traktor. Resultatet kommer här:

Jag plockar äpple från ett överfullt träd



Nils testar plommonen

Bild tagen från gården

Traktorn står nyvaxad och fin i "lekstugan"

Volvo 242 -76. Ingen kan väl ha missat att där inte finns en gnutta rost nära den!

Jag och fassan samspråkar medan Nils fotograferar

Till sist: Fassans stolthet, gården i Röke

Vidare till Jonstorp där jag tog ett fint kort på Filip, Carinas katt

Inte lika söt som Måns, men nästan

Denna bilden tycker jag är fin. Det är Carinas vindruvor som snart är mogna!

Lite info kring festivalen i stan...jag har fått en del frågor... ja, vi var där...men tyvärr blev inte bilderna bra...fotografen måste varit extremt darrig för alla bilderna är suddiga...förstår ingenting...kan kameramannen varit onykter?
Vi hade i alla fall en supertrevlig kväll tillsammans med Lotta o Kim, Dette o Jörgen, Stina o Jocke...Tack för det!



Den enda Du kan förändra är Dig själv
och därigenom förändras även Din omgivning

 


RSS 2.0