All you need is love


MORS DAG




Föreställ dig att det är krig. Att det råder total kaos i ditt närområde. Att ditt hem och din familj splittras och att du som vuxen är maktlös inför det som händer.

Föreställ dig sedan att du inte vet någonting om din framtid, om din försörjning och att allt det du har byggt upp raseras på en dag. Lägg sedan till att du separeras från ditt barn. Att du inte vet var i världen din lilla pojke/flicka befinner sig. Om ditt barn lever eller är död. Om barnet gråter sig till sömns, om han/hon har rena kläder och mat i magen.Om någon överhuvudtaget har tagit omsorg om barnet eller om barnet har fallit offer för människohandel eller annan missär. Föreställ dig sedan att ni ses....att hjärtat blir lagat....och att allt blir bra...

Jag vill påminna er om att det är Mors Dag på söndag. Röda Korset gör en fantastisk insats att återförena splittrade familjer och jag vill, när mitt hjärta blöder extra mycket för något, försöka hjälpa till. Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon.

Låt oss aldrig glömma det...

Här hemma i min trygga konsumtionsvärld gör vi oss i ordning för att gå på middag. Vi duschar i varmt obegränsad mängd vatten, smörjer oss med dyra exklusiva krämer och fyller våra magar med dyr, god mat.

Jag och min familj kommer att göra en utflykt och vara tillsammans hela dagen.


Utan sin mamma blir aldrig någonting sig likt igen...

RSS 2.0