ATT BOTA EN TORRIS

Nu är det panik. Det känns i hela kroppen. Jag har egentligen ingen dålig hy mer än att den blir så fruktansvärt torr vintertid. Det räcker med några grader kallt så känns huden som sandpapper.

Att man tvättar händerna ett hundratal gånger under dagen gör inte saken bättre.

I år har jag bestämt mig för att "mota pelle i grind". Jag har köpt massor med inpackningar som jag ska smörja både här och där...

vägen till mjuka läpparDet allra bästa för läpparna är fortfarande vanligt lypsyl



Jag är svag för Decleors produkter. Ja visst, de är dyra men i längden tror jag ändå att man får vad man betalar för...
Decléor

Decléor Excellence Anti-Age Kit   Decleor Hydra Floral Creme   Decleor Expérience de l’Âge Light Creme  Decleor Excellence Neck & Decolletage Concentrate 50 ml  Decleor Expérience de l’Âge Eye and Lip Creme


Biodroga Sensitive Formula 24-hour Care for Sensitive & Dry Skin i gruppen Hudvård / 24-h Creme hos Hudotekets Webshop (21918)

Biodroga Sensitive Formula 24-hour Care for Sensitive & Dry Skin

695 kr
Artnr:
21918

När man börjat använda denna är det omöjligt att sluta

För vem: Känslig och torr hud

Egenskaper: Sensitive Formula 24-hour Care för känslig, torr hud är en rik emulsion som förstärker hudens skyddande funktion. De aktiva ingredienserna är mycket toleranta och ger en idealisk vård för hud som lätt blir irriterad när den utsätts för daglig negativ påverkan från miljö och stress. 24-hour Care ger huden en behaglig känsla och absolut välmående, även till en hud som lider av neurodermatit. Cremen är fri från konserverings-, färg- och doftämnen och minskar rodnad och irritation i huden.


Fötterna är ju en historia för sig själv, men det bästa jag har använt till dem är vanlig Helosansalva

Helosan original

Helosan är en mjukgörande allround-salva. Den passar utmärkt till alla typer av torr och känslig hud. Helosan innehåller fuktighetsbevarande och mjukgörande ämnen som liknar hudens naturliga barriärfettämne, vilket gör den särskilt lämplig för torr, känslig och irriterad hud.  Helosan lägger sig som ett tillfälligt lager ovanpå huden och ger huden tid att återfuktas och gör den motståndskraftig mot yttre påverkningar. Den noggrant utvalda sammansättningen återger huden dess naturliga balans.

Helosan kan användas på hela kroppen men är särskilt lämplig för daglig vård av speciellt utsatta områden, så som händer, fötter, armbågar och knän. Den är lätt att smörja på och tränger snabbt in i huden. Helosan innehåller inga färgämnen eller parfym

När huden torkar ut är det de yttersta lagren i överhuden som drabbas först. Huden blir narig, fjällar och får sprickor. Risken ökar att huden inflammeras vilket i sin tur så småningom kan leda till eksem som släpper ut fukt från underhuden. Torr hud är ett vanligt tillstånd speciellt under vinterhalvåret med låg luftfuktighet inomhus kombinerat med kyla utomhus.

Var rädd om din hud - det är din kropps största organ


Den kloka kvinnan blir glad när hon anses vacker. Den vackra kvinnan blir glad när hon anses klok.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0